OVER LOSTPROJECT

Bio

LostProject is een makers collectief dat diverse projecten en programma’s, bedenkt en produceert rondom maatschappelijke thema’s voor een nieuw en gemêleerd publiek. Door jonge makers van verschillende achtergronden, leeftijden, etniciteiten en gender aan onze projecten te koppelen weten wij taboe's bespreekbaar te maken. Daar waar er angst, onwetendheid, vooroordelen en onbegrip is, maakt LostProject ruimte voor begrip en acceptatie. 

LostProject is sinds 2016 het huisgezelschap van de Tolhuistuin. Ieder jaar maakt LostProject als huisgezelschap van de Tolhuistuin een grote en een kleine, experimentele  voorstelling en organiseren zes debatavonden (LostWords).

Expertise

Wat kan je verwachten van Lost project? Theatervoorstellingen, debat avonden (LostWords), educatie plannen en korte films met ontroerende, grappige en inspirerende verhalen van het hoogste niveau. De shows zijn authentiek, stoer, ontwapenend en artistiek. Wij kijken met een kritische blik naar zoveel mogelijk verhalen. We gaan niets uit de weg, we tonen lef door taboes bespreekbaar te maken. Al zijn het grote of kleine verhalen, we doen het voor de mens en met name voor de jonge mensen uit de stad Amsterdam! Door middel van eigen, maar vooral persoonlijke verhalen, verbinden wij diverse jonge makers, spelers maar vooral mensen met elkaar.

Neem contact op

Voor meer informatie over Lost Project, speel data of andere vragen, neem contact met ons op via het lostproject@yahoo.com

Using Format