IMG_9246_by_Isabel Janssen -- Outsider.i

wat wij doen

“making theater a true representation of society.”

Asset 23@3x.png

Het inzetten van theater in de vorm van gespreksavonden en workshops rondom diverse voorstellingen help jongeren dichter bij elkaar te komen, en het gesprek aan te gaan over verschillende ontwerpen. 

educatie

LostWords is een theatrale gespreksavond om jongeren en jongvolwassenen met elkaar in gesprek te laten gaan over thematieken die spelen onder de jonge Amsterdammers. Actuele thema’s en thema’s die taboe zijn.

lostwords

De LostProject theathershows van LostProject zijn een representatie van de samenleving. Door plek te creëren voor verhalen vaak vergeten in de theater wereld spreekt LostProject een unieke doelgroep aan die vaak niet te vinden is in theatrale omgevingen.

theater shows

Voor verschillende organisaties maakt LostProject kleine performances. Voor o.a. IDFA, Museumnacht en verschillende programma's voor Pakhuis de zwijger. De performances worden in opdracht van de organisaties door LostProject gemaakt. LostProject werkt vanuit het thema dat de organisatie ons geeft en zorgen voor een theatrale inhoud van het programma.

pop-up

Lost Project - RAUW-211.jpg
Neem contact op
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Bedankt voor de inzending!