IMG_8303_by_Isabel%20Janssen%20--%20Outs

onze SHOWS

“Creating impact by sharing

lost stories”

Asset 9@3x.png
ZuidplLostProject110.jpg

Man Down

Volwassen worden is niet makkelijk. Volwassen worden in de huidige samenleving is misschien een nóg grotere uitdaging. In Man Down gaan de acteurs in een afgesloten ruimte het gevecht aan met hun emoties, tonen zij de kwetsbaarheid van de man, overwinnen zij hun angsten en stappen ze letterlijk en figuurlijk uit hun comfort zone. Het publiek krijgt de ware man te zien zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.

Man Down is te zien in het theater, check onze agenda voor de data en locaties.

The World Is Yours

Lost Project #TWIY CC_ Tim Hillige(1).jp

#twIy

The World is Yours gaat over de nieuwe generatie jonge werkers, de ‘slashies’. Het verwijst naar het leesteken ‘de schuine streep’, die figuurlijk iemands loopbaan in stukjes verdeeld. ‘Slashies’ hebben twee of meer banen, niet alleen uit financiële noodzaak, maar juist ook omdat één beroep te weinig is om alle talenten in kwijt te kunnen.

#TWIY is te zien in het theater, check onze agenda voor de data en locaties.

City Lost Me - Tolhuistuin-286.jpg

City Lost Me

Een voorstelling over de generatie die geboren is in Nederland, maar hier niet kan aarden. Wat is een thuis? Is het het land waar je ouders hun ouders hebben begraven, waar je bent opgegroeid of daar waar je kussen op je bed ligt?

Daddy Lost Me (Priscilla Vaudelle) - 12-
Daddy Lost Me (Priscilla Vaudelle) - 12-

daddy lost me

We hebben allemaal een vader, maar niet iedereen groeit op met een vader in de buurt. Het ene kind is papa’s prinsesje, terwijl de ander er alles aan doet om ook maar een beetje van zijn aandacht te krijgen. Daddy Lost Me was een herkenbare voorstelling over de soms moeilijke relatie tussen vaders en hun kinderen.

awkward

Awkward is een confronterende voorstelling op locatie in de flat Kleiburg. Het gaat over een groep jongeren die zich onttrekken aan de buitenwereld. Zij worstelen met hun seksualiteit en zoeken de veiligheid bij elkaar op in de flat. Zij voelen zich niet geaccepteerd en gaan op zoek naar acceptatie.

IMG_6273.jpeg