EDUCATIE

In het educatieve traject van Lost Project wordt er aandacht gegeven aan maatschappelijke thema’s door middel van workshops in verschillende kunstdisciplines zoals: dans, theater, spoken word, film en media. 

Educatie: Man Down 

In samenwerking met theater de Krakeling in Amsterdam is er een educatietraject ontwikkeld gebaseerd op de voorstelling Man Down. Wat betekend het voor een jongen om een man te worden in een tijd waar vraagtekens worden gezet achter masculiniteit? Op welke manier voelen meiden zich verbonden aan dit thema en wat is voor een vrouw een ''echte'' man? 

Joshua Sabajo, Guilermo Hamel, Arman Tarhan, Robbie Wallin, Ziggy Knel, Erwin Kiene, Ryan Pinas en Tim van den Heuvel vertellen over over hun zoektocht naar de betekenis van een man zijn en regisseuse Priscilla Vaudelle licht toe hoe de kwetsbaarheid van haar stoere vader de inspiratiebron was voor Man Down. 

De voorstelling wordt afgesloten met een nagesprek waarin er ruimte is voor de leerlingen om hun ervaringen te delen met de spelers, artistiek team en het publiek. Klik hier voor de filmpjes van het educatietraject van Man Down. 

Using Format