IMG_9735_by_Isabel%20Janssen%20--%20Outs

programmering voor jongeren/jong volwassen

“When we help the youth grow, well help the world grow.”

Asset 12@3x.png

Het inzetten van theater in de vorm van gespreksavonden en workshops helpt jongeren dichter tot elkaar te komen en het gesprek aan te gaan over relevante onderwerpen.

LP - Auditie 25-9-2019-24.jpg

educatief theater

LostProject ontwikkelt in samenspraak met partners educatieprogramma’s die speciaal gericht zijn op jongeren.

 

Workshop(s)

In overleg met een opdrachtgever ontwikkelen we op maat gemaakte workshopreeksen die aansluiten bij een gezamenlijk gekozen onderwerp. De workshops worden ontwikkeld en geleid door onze makers. De workshopsreeksen werken in veel gevallen toe naar een eindperformance op een podium met publiek.

 

 

Op maat gemaakte LostWords

LostProject ontwikkelt in samenwerking met een opdrachtgever op maat gemaakte LostWord. Onze makers werken in negen workshoplessen met  een groep jongeren toe naar een LostWords waarin de jongeren zelf een onderwerp kiezen, scenes bouwen én uitspelen en een panel met professionals bij elkaar zoekt. De avond wordt gehost door LostProject en het publiek wordt in samenspraak met de opdrachtgever en de jongeren uitgenodigd.

 

Educatieprogramma rondom een voorstelling

Educatie komt terug in elke uiting van LostProject. Daarom koppelen we aan elke voorstelling een LostWords en een nagesprek. Voor scholen raden we aan om altijd een educatiepakket af te nemen rondom een voorstelling. Voorafgaand aan de voorstelling vindt een door LostProject uitgevoerde Lostwords plaats. De input uit de Lostwords gebruiken we om de voorstelling te personaliseren. Na elke voorstelling vindt een nagesprek plaats met de spelers.  Check hier onze actuele voorstellingen

LostProject
LostProject
LostProject
LostProject
LostProject
LostProject
LostProject
LostProject
1/1